Coaching & Training

Privélessen

Deze privélessen zijn onder andere bedoeld voor probleemgedrag, u niet graag in groepsverband traint, of waar nog eens extra de puntjes op de "i" gezet moeten worden.

Vervolgens is het mogelijk naar eigen wens verder te trainen met als basis het reeds geleerde, uit te breiden tot een niveau naar wens.

Voordelen

  • Individuele, onverdeelde aandacht voor u en uw hond
  • De invulling van de lessen wordt in samenspraak met u bepaald. Er wordt gewerkt aan datgene wat voor u het meest van belang is, dus er kan van het lesmateriaal afgeweken worden.
  • U kunt aangeven wat u graag wilt dat u hond leert en wat u belangrijk vindt dat de hond moet kunnen.
  • Daarnaast is de training intensiever, zodat er minder lessen nodig zijn om hetzelfde niveau te bereiken als met een cursus in groepsverband wordt behaald.
  • Het tijdstip van de les wordt aan uw wensen aangepast, u zit dus niet vast aan een bepaalde dag en tijdstip.

Een privéles duurt +-30 minuten. Dit lijkt kort, maar de ervaring leert dat dit meer dan lang genoeg is, omdat de training intensiever is. Er wordt veel informatie gegeven die verwerkingstijd nodig heeft. Ook kan de hond niet veel langer de concentratie vast houden.

Kosten

Privéles €25,00

LET OP !!! Voor een gemaakte afspraak wordt er tijd voor u gereserveerd. De afspraak kan tot 24 uur voor de afspraak worden afgezegd. Is dat niet het geval dan worden de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Inschrijfformulier